mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counter jelenlegi látogatók:1

KMB konferencia

 

KÖRNYEZET - MOBILÍTÁS - BIZTONSÁG

 

címmel, NFM támogatással szervezett konferencia.

 

A Közlekedéstudományi Intézet az NFM felkérésre, Schváb Zoltán helyettes államtitkár úr védnökségével, és irányításával, a Makadám Mérnök Klub-ban (1024 Budapest, Lövőház u. 37.) a fenti címmel tervez konferenciát szervezni a hazai közlekedési környezetvédelem, klímapolitika, energiagazdálkodás, dekarbonizáció jegyében.

A rövid konferencia célja a hazai szakemberek „összehozása” egy hasznos bemutatkozásra, találkozásra, beszélgetésre, és egymás környezetvédelemt, energiagazdélkodást érintő gondolatainak, javaslatainak megismerésére. A rendezvényt szervező szakmai bizottság évről évre új témát választva állít össze programjavaslatot.

A szakma vezetőit, szaktekintélyeit tervezik összehozni az értekezletre, amely kerekasztal jellegű konferenciával zárulva ad lehetőségeta a vélemények érvényesítésére, javaslatok megismerésére.

A konferenciákról (a tervek szerint) évről évre szakmai kiadvány készül, amelyet eljutattunk a résztvevőknek, és elérhető teszünk minden érdeklődő számára az interneten.

Az első, 2012-es konferenciát, talán joggal értélhetjük eredményesnek, sikeresnek. Ha tőlünk függ, ilyen lesz a többi is.

Valójában nem csak tőlünk függőt, kellett az NFM és az NKH támogatása is a második konferencia megszervezéséhez, megtartásához. Továbbra is élveztük a konferencia ötlet gazda és fő védnök, Schváb Zoltán közledésért felelős helyettes államtitkár úr támogatását, így a 2013-as konferencia is sikerrel lezajlott.

Az információk a "KMB 2013" alcímen érhetők el.

A rövid értékelés szerint a konferencia sikeres volt, talán még az elsőnél is sikeresebb, még határozotabb igény jelentkezett a foltatásra. Csak ismételni tudjuk: rajtunk nem fog múlni!